Les artikkelen fra Magasinet Næringsliv om det gode samarbeidet vårt med Smart Innovation Norway!

9 års rekruttering – utmerkede resultater!

Storfornøyd kunde: Administrerende direktør Kjell Reidar Mydske i Smart Innovation Norway er meget godt fornøyd med Kristin Vestli og Bee2Bee, med mangeårig og viktig hjelp i rekrutteringsarbeidet.

Smart Innovation Norway har hatt bistand til 30 ansettelser gjennom et mangeårig samarbeid, uten å bomme.

– Vi har fått meget bra rekrutteringsbistand til både fagspesialister og ledere hos oss helt siden 2014. Bee2Bee hjelper oss med gode ansettelser, og effektivt og ryddig samarbeid er en god oppskrift, smiler administrerende direktør Kjell Reidar Mydske i Smart Innovation Norway.

Kjennskap og fulltreff

Menneskene som er ansatt har solid kompetanse, og mange har doktorgrad. De kloke hodene kommer fra området Oslo til Halden, men ekspertkompetanse hentes også fra utlandet. En fellesbetegnelse for de aller fleste av totalt 64 ansatte i Smart Innovation Norway, er at de jobber med en form for prosjektledelse. Rekrutterer Kristin Vestli i Bee2Bee er den som har ledet hovedtyngden av oppdragene i alle år.

– Jeg kan ikke i farten komme på noen bomansettelser, svarer Mydske på spørsmålet om hvorfor samarbeidet fortsetter år etter år.

Han er glad i hurtige svar og avklaringer, effektivitet og ryddighet. Dessuten utvikles kjennskap til både bransje og bedrift hos en tjenesteleverandør som er «inne» over så lang tid. Som toppleder har han ofte hastverk, og da er det viktig med trygghet og tillit rundt så viktige saker som rekruttering. Samarbeidet har videreutviklet seg godt over tid.

Troverdighet og respekt

På kontoret i Halden-bedriften Bee2Bee forteller daglig leder Frode Grosvold at filosofien på huset er å få mennesker til å slå ut i full blomst. For å lykkes må prosessen med å finne de rette ansatte hos kundene være grundige. Tre av de fem ansatte i Bee2Bee har DNV-sertifisering, og rekrutteringsprosessen vår er grundig på alle måter.

Det er veldig hyggelig å få gode skussmål fra kundene våre. Den jobben Kristin Vestli og de andre medarbeiderne gjør hos blant annet Smart Innovation Norway er jeg stolt av.

Vi er ikke den største aktøren i bransjen, men ønsker å være preferert, forteller han.

Grosvold beskriver videre viktige nøkkelord for bedriftskulturen, det er viktig at vi har kunde- og kandidatopplevelser hvor respekt, integritet, og troverdighet er gode rettesnorer. Ambisjonene i bedriften går mer på kvalitet enn på vekst.

– Vi ønsker kort og godt å bli Norges beste rekrutteringsselskap, avslutter han.

Bee2Bee-laget: Ansatte, bak fra venstre: Fredrik Vold-Lian og daglig leder Frode Grosvold. Foran fra venstre: Catarina Kjär, Heidi de Flon-Asonganyi og Kristin Vestli.