Enda en glad-melding!

Tidligere i høst ble vi kontaktet av Eddie Olsen, CFO ved Teknotherm Marine, de trengte en regnskapsmedarbeider i ett års vikariat, og det helst så raskt som mulig.

Vi gikk igjennom vår CV base og der fant vi Sander Torbjørnsen. Han er håndballspiller på Halden Topphåndball, og var nettopp ferdig utdannet fra Høgskolen i Østfold, med en Bsc. i regnskap og revisjon. Etter en rask rekrutteringsprosess ble begge parter enige om satse.

Sander er storfornøyd med sin nye arbeidshverdag og spesielt føler han seg heldig som fikk mulighet til en jobb som er så relevant til hans studier, og som er tilrettelagt slik at han kan fortsette å spille håndball!

Vi i Bee2Bee rekruttering og bemanning, takker for oppdraget, og ønsker begge parter fortsatt lykke til! Det er så hyggelig å få være en del av slike prosesser – å se medarbeidere blomstre!