Om oss

 

Bee2Bee AS leverer tjenester fra A til Å innenfor rekruttering og bemanning. Vi tilbyr fleksible og skreddersydde rekrutterings- og bemanningsløsninger.

Selskapet ble startet av Frode Grosvold våren 2012.  Han hadde jobbet med rekruttering og bemanning i en årrekke og bygd kompetanse, erfaring og en stadig økende glød og interesse for faget. Frode var klar til å starte et nytt firma med fokus på det vi nå kaller «kvalitetsrekruttering». På grunn av økende oppdragsmengde ble Kristin Vestli ansatt i november 2012.

Kristin jobber tett med Frode i alle faser av kvalitetsrekrutteringen. Selskapet har hatt jevn vekst siden oppstarten og den gode trenden fortsetter. Kjerneområde er Østfold, med spesielt fokus på Halden. Det langsiktige målet er å bli en preferert partner for rekruttering og bemanning.

Bee2Bee AS har lokaler inne på Fredriksten festning i Halden. Både kontorer og møterom er moderne, lyse og trivelige. Beliggenheten er på historisk grunn med flott utsikt over byen og fjorden.

Frode og Kristin lever og for bedriftene og kandidatene de samarbeider med. De har mange fornøyde ansatte som har fått et bedre liv takket være nye og spennende jobber. Mange Østfold bedrifter har fått økt kompetanse med nye medarbeidere som passer inn i kulturen mens de bidrar til vekst og overskudd.

Bee2Bee AS jobber med kandidater og bedrifter gjennom hele rekrutteringsløpet fra A til Å. Vi håndterer også avslag seriøst og følger opp og jobber videre med alle kandidater og bedrifter. Flere av de gode referansene er enige i at tett oppfølging er et av selskapets sterkeste kort.

 

– kvalitetsrekruttering fra A til Å

– mennesker i full blomst

– en rikere arbeidsdag