MENNESKER
I FULL BLOMST

Bee2Bee AS tilbyr fleksible og skreddersydde rekrutterings- og bemanningsløsninger. Vi benytter oss av DNV GL sertifiserte test- og analyseverktøy. Våre referanser sier at grundig jobbanalyse, profesjonell gjennomføring og tett oppfølging er blant våre sterkeste kort.

Vi rekrutterer både til faste ansettelser og midlertidige stillinger, innen forskjellige fagområder og bransjer. Vårt hovedfokus er at både medarbeider og arbeidsgiver skal oppleve en rikere arbeidsdag. Vi jobber hardt for å nå vårt mål; «Mennesker i full blomst».

22. mars 2019

Ny rekrutterer i Bee2Bee

Vi er så heldige å ha økende oppdragsmengder fra våre kunder – og heldigvis så vi den komme! Vi har nå gleden av å ønske Kristine Holm-Olsen om bord som vår nye rekrutterer. Hun har 13 års erfaring fra vår bransje. Vi er takknemlig for at hun valgte å jobbe med oss og ser frem imot å løse mange nye oppdrag sammen for våre gode kunder. Her ønskes hun velkommen av vår daglige leder Frode Grosvold, vi håper hun vil blomstre hos oss 😉 Vi har mange spennende stillinger, og flere kommer – ta gjerne en titt HER.
4. januar 2019

Bee2Bee i Halden arbeiderblad

  NOK ET GODT ÅR: Fredrik Lian, Catarina Kjär, Kristin Vestli, Linda Sund og Frode Grosvold i Bee2Bee har nok en gang doblet omsetningen gjennom ett år. 2018 kan forvente å lande på 14 millioner kroner i omsetning. Foto: ANDERS SVENDSEN Av Anders Svendsen Publisert: 25. desember 2018, kl. 19:55   Frode Grosvold er eier og daglig leder for rekrutterings- og bemanningsselskapet Bee2Bee, og det var han som i 2012 etablerte selskapet i Halden. 2018 markerer nok en omsetningsdobling for selskapet. Det er en nøktern og imøtekommende mann som tar oss imot i lokalene i forlengelsen av Fredriksten hotell. Nøktern […]
 • "En fantastisk evne til å forstå i detalj hvilken kompetanse og personlighet vi søkte etter. Dette resulterte i mange gode kandidater. God kommunikasjon og oppfølging. En uforbeholden anbefaling fra oss i Teknotherm"
  Jon Aksel Brynildsen
  Group CEO/Konsernsjef, Teknotherm Group
 • "Kunne ikke bli bedre!"

  Nils Petter Hauge
  CEO, Brono Photo AS
 • "Takk til Bee2Bee og Kristin for en profesjonelt gjennomført rekrutteringskampanje for IPCO AS. Gjennom samarbeidet fikk vi god oppfølging og tilgang på gode kandidater - med flere ansettelser som resultat."
  Ole Jakob Ottestad
  President, IPCO AS
 • "Jeg vil takke Bee2Bee for at de klarte å sortere meg gjennom mange kandidater  til forskerstillingen ved Smart Innovation Østfold AS. Etter et lengre første intervju fikk jeg et sterkt inntrykk av at dette rekrutterings- og bemanningsbyrået. De har mye kunnskap om det de driver med. Det var en fin og ryddig søknadsprossess som resulterte i at jeg fikk drømmejobben! Tusen takk til dere i Bee2Bee!"
  Illiana Illieva
  Researcher, Smart Innovation Østfold
 • "Vi samarbeidet med Bee2Bee AS i våres da vi satte i gang en rekrutteringsprosess av forskere til vårt forskningsteam. Bee2bee imponerte oss med sin evne til å sette seg inn i vårt komplekse forretnings- og forskningsområde – smarte energimarkeder og fornybar energi. De var kreative med tanke på annonsering og søk, noe som resulterte i hele 67 søkere fra hele verden. Bee2bee gjennomførte prosessen på en svært profesjonell måte, noe som bidro til mange toppkvalifiserte søkere. Den gode prosessen resulterte i at vi valgte å ansette flere enn vi utgangspunktet hadde planlagt. Vi kan anbefale Bee2Bee AS på det varmeste."
  Dieter Hirdes
  Leder for forskning og innovasjon, Smart Innovation Østfold
 • «Et glimrende samarbeide kjennetegnet av tett oppfølging, engasjement og glød sikret et godt resultat. Det var en fornøyelse å jobbe med Bee2Bee.»
  Espen Olav Sætre
  Office Manager, Witre
 • «Snäll och trevlig firma som verkligen värnar om deras anställda! Skulle inte tveka jobba för dom igen..dom tog en chans med mig och det lönade sej.»
 • «Som leverandør til Bee2Bee oppfatter jeg de som ryddige, dyktige og klare og tydelige i sin kommunikasjon. Dermed veldig greie og enkle å samarbeide med.»
  Kai Henning Melberg
  Programmerer, Float