Hjem gammel 2015

  Jon Aksel BrynildsenNils Petter HaugeOle Jakob OttestadIlliana IllievaDieter HirdesKai Henning Melberg
 • "En fantastisk evne til å forstå i detalj hvilken kompetanse og personlighet vi søkte etter. Dette resulterte i mange gode kandidater. God kommunikasjon og oppfølging. En uforbeholden anbefaling fra oss i Teknotherm"
  Jon Aksel Brynildsen
  Group CEO/Konsernsjef, Teknotherm Group
 • "Kunne ikke bli bedre!"

  Nils Petter Hauge
  CEO, Brono Photo AS
 • "Takk til Bee2Bee og Kristin for en profesjonelt gjennomført rekrutteringskampanje for IPCO AS. Gjennom samarbeidet fikk vi god oppfølging og tilgang på gode kandidater - med flere ansettelser som resultat."
  Ole Jakob Ottestad
  President, IPCO AS
 • "Jeg vil takke Bee2Bee for at de klarte å sortere meg gjennom mange kandidater  til forskerstillingen ved Smart Innovation Østfold AS. Etter et lengre første intervju fikk jeg et sterkt inntrykk av at dette rekrutterings- og bemanningsbyrået. De har mye kunnskap om det de driver med. Det var en fin og ryddig søknadsprossess som resulterte i at jeg fikk drømmejobben! Tusen takk til dere i Bee2Bee!"
  Illiana Illieva
  Researcher, Smart Innovation Østfold
 • "Vi samarbeidet med Bee2Bee AS i våres da vi satte i gang en rekrutteringsprosess av forskere til vårt forskningsteam. Bee2bee imponerte oss med sin evne til å sette seg inn i vårt komplekse forretnings- og forskningsområde – smarte energimarkeder og fornybar energi. De var kreative med tanke på annonsering og søk, noe som resulterte i hele 67 søkere fra hele verden. Bee2bee gjennomførte prosessen på en svært profesjonell måte, noe som bidro til mange toppkvalifiserte søkere. Den gode prosessen resulterte i at vi valgte å ansette flere enn vi utgangspunktet hadde planlagt. Vi kan anbefale Bee2Bee AS på det varmeste."
  Dieter Hirdes
  Leder for forskning og innovasjon, Smart Innovation Østfold
 • «Et glimrende samarbeide kjennetegnet av tett oppfølging, engasjement og glød sikret et godt resultat. Det var en fornøyelse å jobbe med Bee2Bee.»
  Espen Olav Sætre
  Office Manager, Witre
 • «Snäll och trevlig firma som verkligen värnar om deras anställda! Skulle inte tveka jobba för dom igen..dom tog en chans med mig och det lönade sej.»
 • «Som leverandør til Bee2Bee oppfatter jeg de som ryddige, dyktige og klare og tydelige i sin kommunikasjon. Dermed veldig greie og enkle å samarbeide med.»
  Kai Henning Melberg
  Programmerer, Float