Hoved testimonials

“En fantastisk evne til å forstå i detalj hvilken kompetanse og personlighet vi søkte etter. Dette resulterte i mange gode kandidater. God kommunikasjon og oppfølging. En uforbeholden anbefaling fra oss i Teknotherm”

5. november 2018

God kommunikasjon og oppfølging!

“En fantastisk evne til å forstå i detalj hvilken kompetanse og personlighet vi søkte etter. Dette resulterte i mange gode kandidater. God kommunikasjon og oppfølging. En uforbeholden anbefaling fra oss i Teknotherm”
26. februar 2018

Brono

“Kunne ikke bli bedre!”
23. februar 2018

Takk Bee2Bee!

“Takk til Bee2Bee og Kristin for en profesjonelt gjennomført rekrutteringskampanje for IPCO AS. Gjennom samarbeidet fikk vi god oppfølging og tilgang på gode kandidater – med flere ansettelser som resultat.”
30. november 2015

Illiana Illieva, Researcher, Smart Innovation Østfold

“Jeg vil takke Bee2Bee for at de klarte å sortere meg gjennom mange kandidater  til forskerstillingen ved Smart Innovation Østfold AS. Etter et lengre første intervju fikk jeg et sterkt inntrykk av at dette rekrutterings- og bemanningsbyrået. De har mye kunnskap om det de driver med. Det var en fin og ryddig søknadsprossess som resulterte i at jeg fikk drømmejobben! Tusen takk til dere i Bee2Bee!”
23. oktober 2015

Bee2Bee imponerte oss…

“Vi samarbeidet med Bee2Bee AS i våres da vi satte i gang en rekrutteringsprosess av forskere til vårt forskningsteam. Bee2bee imponerte oss med sin evne til å sette seg inn i vårt komplekse forretnings- og forskningsområde – smarte energimarkeder og fornybar energi. De var kreative med tanke på annonsering og søk, noe som resulterte i hele 67 søkere fra hele verden. Bee2bee gjennomførte prosessen på en svært profesjonell måte, noe som bidro til mange toppkvalifiserte søkere. Den gode prosessen resulterte i at vi valgte å ansette flere enn vi utgangspunktet hadde planlagt. Vi kan anbefale Bee2Bee AS på det varmeste.”
28. april 2014

Et glimrende samarbeide…

«Et glimrende samarbeide kjennetegnet av tett oppfølging, engasjement og glød sikret et godt resultat. Det var en fornøyelse å jobbe med Bee2Bee.»
28. april 2014

Värnar om deras anställda

«Snäll och trevlig firma som verkligen värnar om deras anställda! Skulle inte tveka jobba för dom igen..dom tog en chans med mig och det lönade sej.»
28. april 2014

Ryddige, dyktige og tydelige…

«Som leverandør til Bee2Bee oppfatter jeg de som ryddige, dyktige og klare og tydelige i sin kommunikasjon. Dermed veldig greie og enkle å samarbeide med.»