Mer om Frode Grosvold

Frode Grosvold har lang erfaring som leder innen rekruttering og bemanning. Han startet Bee2Bee i august 2012 og har siden oppstarten vært daglig leder og rådgiver for både bedrifter og kandidater. Frode er DNV GL sertifisert, profesjonell, menneskeorientert, tålmodig, grundig og fokusert. Han har spisskompetanse innenfor rekruttering og bemanning. En sterk interesse og glød for faget, kundene og kandidatene er også en viktig del av jobben.

Frode arbeider praktisk med hele rekrutteringsprosessen fra A til Å både mot bedrifter og kandidater. Lang erfaring med intervjuer og kartlegging gjør at risikoen for feilansettelser minimeres. Frode har alltid fokus på å matche bedriftens ledere med passende kandidater slik at ikke bare effektivitet men også trivsel ivaretas. Målet er at alle kunder og kandidater skal oppleve et ryddig og profesjonelt samarbeide og en rikere arbeidsdag. Bee2Bee AS har mange gode referanser som viser at målene nås. Frode ser på Bee2Bee som sitt livsverk og har en langsiktig horisont. Bee2Bee AS skal være der for kunder og kandidater langt inn i fremtiden.

Frode har også erfaring fra diverse styreverv og har vært med på å bygge opp flere selskaper.

På fritiden henter han sin energi fra jakt, fiske og friluftsliv. Om han ikke er sammen med familie og venner, finner du han på terrengsykkelen, eller bak tangentene.