Utvikler/Systemarkitekt? Vi søker deg!

Vår kunde Visavi Technology søker en erfaren utvikler/systemarkitekt. Med en raskt voksende kundeportefølje og et ambisiøst teknologiveikart trenger Visavi en erfaren systemutvikler som kan lede arbeidet med å utforme og implementere en helhetlig software arkitektur. Visavi utvikler en software plattform som tilbyr helt unike muligheter for å integrere og visualisere informasjon fra ulike datakilder. Plattformen er basert på Microsoft teknologi og løsninger kan implementeres i skyen eller on-premise. Løsningen selskapet har utviklet er basert på forskning fra Institutt for Energiteknikk (IFE) og Center for Integrated Operations. Produktet heter LivePlan – og er en integrasjonsløsning med visualiseringsteknikk for planlegging av integrerte operasjoner – primært i offshore-industrien.

Setter pris på deling, likes og tips til gode kandidater. Fullstendig stillingsannonse finner du HER.