Lykke til Tomas, Marianne og Sanket!

Vi gratulerer Tomas Collin med hans nye stilling som Prosjektleder hos eSmart Systems. Tomas har tidligere jobbet som prosjektleder hos blant annet Bouvet og Computas, han har en Master of science in informatics.

Vi ønsker Tomas lykke til!

Vi vil også gratulere Marianne Kahrs Riddervold med ny stilling som Seniorrådgiver hos Smart Innovation Norway, i avdelingen for Smarte byer og samfunn. Marianne kommer fra en stilling som Energirådgiver, avd. VVS og Energi hos Cowi. Hun har også inntil nylig sittet i styringsgruppen til NCE Smart Energy Markets, og kjenner selskapet relativt godt. Marianne er Sivilingeniør innen Energi og Miljø, hun tok sin Master på NTNU.

Vi ønsker deg lykke til Marianne!

Vi avslutter med å gratulere Sanket Puranik med ny stilling som forsker hos Smart Innovation Norway.

Sanket er opprinnelig fra India hvor han tok sin Bsc. In Mechanical engineering, videre tok han en Master of science in Sustainable energy systems, ved Chalmers i Gøteborg, og har nylig avsluttet sin Professional doctorate in engineering (PDEng) ved Technical University of Eindhoven, i Nederland. Sanket brenner for å jobbe innen fornybar energi og bærekraftige løsninger, spesielt innen smarte bygg og samfunn.

Vi gleder oss til å følge hans arbeid og ønsker han lykke til i ny jobb, i et nytt land og håper han vil like vakre Halden som sin nye hjemby!