Vil du jobbe hos Smart Innovation Norway?

Smart Innovation Norway er i stadig vekst og har nylig lyst to nye stillinger. Ønsker du å arbeide i et miljø der du vil være med og realisere innovative ideer og kommunisere med nettverk i hele verden? Er du klar for en jobb der det stilles krav til levering og kunnskap samtidig som det også gis rom for stor suksess? Se informasjonen under om det høres lokkende ut, og les fullstendige stillingsbeskrivelser via linkene. Derfra sender du inn din søknad. Lykke til!

Først ut er Prosjektleder for Smarte byer der du vil lede en eller flere av Smart Innovations “Smart city”-program. Dette er en jobb som stiller krav til at du har flere års prosjekterfaring fra offentlig/privat sektor og at du kan vise til gode resultater. I tillegg er det ønskelig at du har utdanning på Masternivå  og god kompetanse innen IT, energi eller bærekraftig samfunnsutvikling. Er du klar for å initiere prosjekter (nasjonalt og internasjonalt) og for å lede operativt arbeide ute hos våre partnere? Send oss din søknad så er du med i vurderingen.

Den andre stillingen er Communications specialist/journalist. Dette er en nyopprettet stilling der vi ser etter en høyt motivert og dyktig medarbeider som har erfaring av kommunikasjonsfaget. Du har en Bachelor eller tilsvarende innen markedsføring, journalistikk og eller kommunikasjon. Det vil legges stor vekt på at du er svært god på å produsere tekster (norske og engelske) i form av innlegg, nyheter og intervjuer med samarbeidspartene og forskere. Er du god på håndtere sosiale medier eller har du erfaring fra webanalyse og statistikk? Har du i tillegg kunnskap av bilde – og filmredigering? Da vil du være rett kandidat for stillingen og vi oppfordrer deg til å søke!