Vi hilser vår nye medarbeider velkommen!

Bee2Bee er glade å presentere en ny medarbeider i vårt team; velkommen Lars Aslaksen! Som salgsansvarlig, og i tett samarbeid med Kristin og Wilhelm i rekruttering- og bemanningsprosessen, vil Lars være våre kunders første kontakt og sikre at de blir godt ivaretatt.

Vår nye kollega er en kreativ og engasjert mann som bor i nabobyen vår, Sarpsborg, sammen med sin familie og hunden Embla. Lars vil beskrive seg selv som en utadvendt og sosial mann. Hans fritid går mye til å heie fram sønnen Adrian som spiller for Comet hockey – noe som selvfølgelig er gledende for Bee2Bee som sponsor! Med en solid salgsbakgrunn og erfaring innen faget vil Lars finne sin plass her på kontoret i Halden og ute på feltet i kundemøter. Vi er sikre på å ha fått en veldig god kollega med på laget vårt og ser frem til en spennende vår i vårt voksende team!