VISAVI Technology trenger full-stack utvikler; er det deg?

På vegne av VISAVI Technology er vi på utkikk etter en person med meget god erfaring innen back-end og front-end programmering.

Du tilbys en spennende stilling der muligheter for utvikling er nærmest ubegrensede!

Denne stillingen passer best for deg som liker å programmere hele dagen. Du er ikke fremmed for å ta lederansvar, etterhvert, men du foretrekker definitivt å sitte foran skjemen. Med de mulighetene stillingen gir, vil det være synd hvis du ikke er over gjennomsnittet  interessert i ny teknologi.
At du liker utfordringer og er en problemløser tar vi som en selvfølge. Selv om det forventes at du jobber selvstendig vil du ofte samarbeide med kunder, designere og andre utviklere. Det er derfor også viktig at du er en lagspiller og kan finne gode kompromisser når det kreves.

Kunne du tenke deg å søke på denne stillingen, eller kjenner du noen som som kunne ønske seg den? Les hele stillingsannonsen HER.