Tobias Hurrød Bee2Bees egen hockeystjerne

Lokalidrett er noe vi i Bee2Bee er opptatt av å støtte, dermed sponser vi selvfølgelig Comet! I tillegg til å utløse 2000 kroner i sponsorinntekt for hvert rekrutterings- og bemanningsoppdrag som kommer via klubben, ønsker vi også å få spillerne ut i jobb. Gjennom å kartlegge deres ulike kompetanser (utover hockeyskillsen) prøver vi å finne en god match utifra våre kunders behov. Sesongens nye back – Tobias Hurrød – er et eksempel på en bemanningshistorie som vi er stolte av. Siden august har han arbeidet som produksjonsmedarbeider hos Jøtul i Tistedal. Vi er utrolig glade på Tobias sine vegne som trives på jobb, Jøtul er fornøyd med hans arbeidsinnsats og Tobias trives med sine arbeidsoppgaver – vinn-vinn-vinn! Vi ønsker Tobias lykke til videre med både hockey og jobb. Vi heier på deg!

Foto: Sofie Alexandra Kitterød