Er du vår nye medarbeider?

Bee2Bee vokser og nå skal vi øke vår kapasitet med en god kollega. Er du personen vi søker? Vil du bli en del av vårt team?

Vi leter etter deg som har salgs- og kundeerfaring og bakgrunn innen møtebooking og B2B salg. I tillegg er vi opptatt av at du er god på å nettverke og tar ansvar for eget arbeid og budsjett. Vi i Bee2Bee stiller med hyggelig arbeidsmiljø der du inngår i et solid og profesjonelt team der vi er opptatt av å blomstre på jobb (og se andre mennesker blomstre i de jobbene vi formidler). Haldens flotteste utsikt får du med på kjøpet da vi sitter i kontorer på Fredriksten festning. Fullstendig stillingsbeskrivelse finner du HER.

Er du personen vi søker  eller kjenner du noen som er skreddersydd for denne jobben? Bra! Vi gleder oss til et spennende intervju med vår fremtidige kollega.