Bee2Bee presenterer ny kollega

Catarina Kjär startet sin jobb hos Bee2bee bemanning i juni 2016. Hun arbeider administrativt og i tett samarbeid med Kristin og Wilhelm i rekrutterings- og bemanningsprosessen for å finne rett kandidat til rett stilling. Å jobbe i et dynamisk miljø med mennesket i fokus og visjonen om å være i «full blomst» er noe som motiverer og trigger henne i arbeidshverdagen og i livet.
I tillegg holder hun vår hjemmeside og våre sosiale medier oppdatert med siste nytt om aktuelle stillinger og hendelser; følg med på Facebook og LinkedIn for å ikke gå glipp av vad som skjer hos Bee2bee!
Catarina har pedagogisk utdannelse med språk, psykologi og idrett som hovedfag og er svært interessert i mental trening og coaching. På fritiden finner hun ny energi ved å trene og lære bort yoga, lese, skrive og reise sammen med familie og venner.