SL 3-Bygg rekrutterer ny byggeleder

Vår oppdragsgiver SL 3-Bygg er en godt etablert bedrift i Østfold/Follo.
Grunnet økt oppdragsmengde søker de etter nettopp deg som har erfaring fra prosjektledelse/byggeledelse.

Du må være kvalitetsbevisst og strukturert, samt like å ha mange baller i luften. For den rette vil utviklingsmulighetene være gode.

SL 3-Bygg AS ble etablert i 2010 som en lokal boligleverandør i Østfold og søndre Akerhus. De er i dag 10 ansatte, og er forhandler av den svenske ferdighusleverandøren Eksjöhus, i tillegg til bygging av arkitekttegnede. De har blant annet bygd flere moderne og arkitekttegnede hus på Sjøhagen i Moss med prosjekter som i første omgang vil vare ut i 2017. SL3 Bygg AS er en del av SL Gruppen AS sammen med selskapene SealTech AS og SL Stenlegging AS.

Les mer om stilling og søk her