Bee2Bee inngår sponsoravtale med Comet

“Comet mot toppen av norsk hockey” – slik lyder ordene som ligger til grunn for utviklingsplanen hos den ærverdige ishockeyklubben i Halden. Med nytt blod i form av ny hovedtrener satser klubben stort. Svenske Göran Hermansson startet sin egen hockeykarriere som spiller og har klubber som Djurgården, Brynäs og Björklöven i bagasjen innen han flyttet til Norge og begynte i Sparta. Med seks år i Sarpsborg-klubben har han tatt NM-gull, noe som er enhver hockeyspillers drøm innen man legger skøytene på hyllen. De siste årene har han vært assisterende trener i Stjernen, men er nå klar for en ny utfordring – velkommen til Halden sier vi!

Bee2Bee er opptatt av lokalidrett og det å styrke byens posisjon i Norge; å bidra til å framheve sportslige sammenheng er noe vi ønsker sterkt. Vi er dermed stolte over å kunngjøre at vi vil inngå sponsoravtale med Comet! Følg med i utviklingen av laget som har spennende planer fremover; vi vil selvfølgelig også holde dere oppdatert via vårt samarbeide med dem.

Nye hovedtreneren i grått er omgitt av klubbens styre – store planer er på gang og målene for de nærmeste årene er satt høyt.

Halden i all sin prakt. Til sammen arbeider vi mot et felles mål; GET-ligaen innen fåtall år.