Vi søker etter en salgsorientert kalkulatør

På vegne av vår kunde SL Stenlegging AS, søker vi nå etter en engasjert og dyktig kalkulatør.

SL Stenlegging AS ble etablert i 1993 og har siden den gang vært en totalleverandør av utomhusanlegg til private, proff og offentlige anlegg på det sentrale Østlandet. I tillegg utfører vi maskinlegging av belegningsstein. Vi har kontorer i moderne lokaler på Kambo i Moss. Vi er i dag 25 ansatte og er en del av SL Gruppen AS sammen med selskapene SealTech AS og SL3 Bygg AS.

Vi søker deg som har kremmerånd, med stor fokus på nøyaktighet, struktur og økonomisk forståelse. Som kalkulatør hos oss vil du ha ansvaret for å regne på offentlige og private anbud. For SL Stenlegging er presisjon og kvalitet i alle faser av et prosjekt viktige verdier. Din rolle er helt avgjørende for selskapets omsetning og resultater.

Full beskrivelse av stillingen her