På vegne av vår kunde SL 3-Bygg søker vi avdelingsleder/selger

Om SL 3-Bygg

SL 3-Bygg AS ble etablert i 2010 som en lokal boligleverandør i Østfold og søndre Akerhus. Bedriften har i dag 10 ansatte. SL 3-Bygg er forhandler av den svenske ferdighusleverandøren Eksjöhus. I tillegg leveres arkitekttegnede hus.

Om avdelingsleder / selger stillingen

Huskjøp er en spennende og omfattende prosess de færreste gjør mange ganger i livet, det er derfor av stor betydning at det oppleves som positivt og uproblematisk for våre kunder. Det stilles derfor krav til deg som leder avdelingen at kunden får den opplevelsen og oppmerksomheten en slik prosess krever, både under planlegging og i selve byggefasen. Det er også avgjørende for oss at du er en inkluderende og dyktig leder for vårt arbeidslag.

Full beskrivelse av stillingen og mulighet for å søke finner du her