Front-end utvikler med store muligheter, varierte oppgaver og stor grad av frihet

På vegne av vår kunde Visavi Technology søker vi en front-end utvikler.

 

Visavi Technology tilbyr neste-generasjons planleggings- og visualiseringsløsninger for komplekse organisasjoner. Ved hjelp av innovativ bruk av visualisering, touchteknologi og dataintegrasjon, bidrar Visavi til at organisasjoner jobber mer effektivt og tar raskere og smartere beslutninger. Løsningene er nå i bruk innen olje & gass bransjen, men det er også et stort potensiale innen andre bransjer.

 

Vi som jobber i Visavi har lang erfaring innen programmering og design og brenner for å skape gode brukeropplevelser. Nå ønsker vi å ansette en frontend utvikler som kan være med å gjøre løsningene våre enda bedre.

VISAVI LivePlan from VISAVI Technology on Vimeo.